Nieuws

Doorstart zwangerschapscursus

Het is zeker wij gaan door met de zwangerschapscursus voor verzekerden van De Friesland Zorgverzekeraar. Ben je bij een andere zorgverzekeraar verzekerd, maar wil je heel graag de cursus doen, check dan de voorwaarden bij je verzekeraar, misschien zullen zij de cursus ook vergoeden!

Dit najaar gaan wij door met de mooie cursus

“Gezond leven, Gezond zwanger”.

De cursus bestaat uit 6 avonden, 5 voor de bevalling en 1 daarna. Mocht je partner alle keren mee willen dan kan dit zeker.

De eerste les staat in het teken van de anatomie van het lichaam in relatie tot de zwangerschap en leefstijl, zwangerschapsklachten en hechting met je kindje.

Tijdens de cursus geven wij de zwangere de mogelijkheid ervaringen uit te wisselen en gelijkgestemden te ontmoeten. Hoe meer de zwangere richting de bevalling gaat, hoe meer en meer ontspanning zij wil inbouwen in haar leven.

Data najaar 2019

Groep 1 najaar:
– dinsdagen van 19.00 – 21.00 op 27/8 – 10/9 – 24/9 – 15/10 – 5/11 tot aan de bevalling en na die tijd een terugkomles. Alle avonden zijn met partner als men dat wil.

Groep 2 najaar:
– dinsdagen van 19.00 – 21.00 op 17/9 – 1/10 – 29/10 – 12/11 – 19/11 tot aan de bevalling en na die tijd een terugkomles. Alle avonden zijn met partner als men dat wil.

Geef je op via de website van Verloskundige Harlingen of Stiens.

Wij hebben er weer zin in.

Sylvia von Kospoth – verloskundige Harlingen
Marloes Bras – verloskundige Stiens e/o
Bekijk artikel op Facebook