“Professionele hulp en de juiste inzichten”

Wij werden volledig verrast door de komst van onze zoon.
De begeleiding naar het wennen aan het hele idee was echt super waarbij zorgvuldig rekening gehouden werd met de behoeften van zowel mij als aanstaande moeder als van mijn partner als aanstaande vader.
Door deze goede begeleiding hadden wij snel het vertrouwen dat het goed zou komen en konden wij genieten van alle mooie momenten.
Al vrij snel werd duidelijk dat ik een medische indicatie krijgen zou maar ik kon niet wennen aan de begeleiding van het ziekenhuis.
Gelukkig bleek ik grotendeels alsnog terecht te kunnen bij verloskundige praktijk Stiens en hebben ze zelfs bemiddeld met het ziekenhuis.
Ieder stress moment werd weg genomen na een bezoek aan de verloskundige praktijk.
Ook na mijn bevalling konden wij weer op volledige steun en begeleiding van de praktijk rekenen. De start van ons zoontje was niet heel goed maar dankzij de professionele hulp en de juiste inzichten van de verloskundigen werd de juiste zorg ingezet en is het goed gekomen met de kleine man.
Marloes en Ilse, namens ons ontzettend bedankt voor alles, jullie werken zo hard voor alle aanstaande ouders en hun kinderen
(ja zelfs de kinderen worden niet vergeten tijdens controles en in de kraamtijd).
Jullie verrichten echt top werk en wij hopen dan ook dat nog vele ouders en kinderen net zo’n fijne warme tijd krijgen bij jullie als dat wij hebben gehad.
Liefs Folkert, Janine, Anna-Alicia, Elize en natuurlijk de kleine Donny

    • Naam: Donny
    • Geboortedatum: 30-08-2021