Marloes

verloskundige / echoscopist
(BIG-nr: 39035890503)

Marloes Bras – van der Jagt

Mijn naam is Marloes Bras-van der Jagt, verloskundige en echoscopiste bij de verloskundige praktijk.

Sinds 1992 ben ik werkzaam geweest als kraamverpleegkundige in het ziekenhuis de Gelderse Vallei in Ede tot mei 2005. In die periode heb ik gewerkt als specialistisch verpleegkundige op zowel de kraamafdeling als de verloskamers. Tijdens mijn werkzaamheden ben ik in 2002 gestart met de HBO- opleiding vroedkunde aan de hogeschool in Turnhout. Na het afstuderen heb ik eerst een jaar gewerkt als klinisch verloskundige in de Gelderse Vallei in Ede.

Om meer het persoonlijk contact en de totale zorg rondom de zwangere en haar gezin te kunnen geven, zijn wij, mijn man en onze kinderen, op zoek gegaan naar een nieuwe werk- en woonplek. We kwamen uit in het geweldige plaatsje Stiens waar wij sinds 2005 alweer mogen wonen en werken. Onze kinderen zijn op dat moment dus meegegaan naar Friesland. Stiens is nu echt onze woonplek waar we ons goed op ons gemak voelen en het erg naar onze zin hebben. De praktijk zijn we in 2005 gestart, mijn man Thiemo en ik. Daardoor zullen jullie hem ook wel eens tegenkomen aan de telefoon. De praktijk ben ik begonnen als solist maar is mooi uitgegroeid naar meer verloskundigen. We werken nauw samen.

Inmiddels heb ik jarenlange ervaring als verloskundige in deze praktijk en de hele omgeving. Er zijn al heel wat baby’s geboren waar ik bij mocht zijn.

Daarnaast heb ik in 2008 de basisopleiding echoscopie afgerond en in 2013 de Master structureel echoscopisch onderzoek, waar de medische echo’s onder vallen. Zodoende kun je als zwangere bij ons in de praktijk alle zorg krijgen die nodig mag zijn.

Als persoon hecht ik veel waarde aan het ontwikkelen van een vertrouwensband met de zwangere. Om die zorg te kunnen geven welke je als zwangere nodig hebt. Ik zie het leven telkens weer als een wonder, waarbij er zorg is voor ieder kind, iedere zwangere en diens gezin. Uitgebreid kun je dit lezen in onze visie. Naast het werk heb ik natuurlijk ook een privé leven. Velen weten inmiddels al dat wij 5 geweldige kinderen hebben, allen heel dierbaar, en zitten al in de fase van schoonkinderen.

Ik hoop jullie snel te ontmoeten en zie uit naar de mooie en dierbare momenten.

Ilse

verloskundige / echoscopist
(BIG-nr: 59924260703)

Ilse van Klaveren

Mijn naam is Ilse en ik ben verloskundige bij Verloskundige praktijk Stiens e/o. In juni 2018 heb ik in België mijn diploma behaald. Tijdens mijn studie heb ik met veel plezier stage gelopen in deze praktijk en was het erg leuk dat ik direct na mijn opleiding hier aan het werk kon gaan. Als verloskundige ben je betrokken bij een hele bijzondere periode in iemands leven. Elke zwangerschap en bevalling is uniek en ik vind het erg bijzonder om een zwangere en haar partner deze periode mee op te volgen. Daarbij is het dan ook altijd weer een uitdaging en een mooie gebeurtenis om bij de bevalling aanwezig te mogen zijn en het gezin te laten terug kijken op  dit speciale moment in hun leven.

Hetty

verloskundige / echoscopist
(BIG-nr: 69928678503)

Hetty Stienstra

Vanaf juni zal ik als verloskundige werkzaam zijn bij verloskunde praktijk Stiens e/o en zal me daarom voorstellen. Ik ben Hetty Stienstra ben ik ben opgegroeid in Dronryp. Een paar jaar terug heb ik stage gelopen in Stiens, dus wellicht ben ik al een bekend gezicht.

Na de opleiding tot verloskundige in Groningen afgerond te hebben heb ik voornamelijk buiten Friesland gewerkt. Nu keer ik weer terug naar waar ik opgegroeid ben. Zwangerschap en geboorte hebben mij altijd al geïnteresseerd en om nu werkzaam te zijn als verloskundige en bij deze bijzondere momenten aanwezig te mogen zijn blijft elke keer weer bijzonder.

Thiemo

Officemanager

Thiemo Bras

Ik zal mij ook even voorstellen, mijn naam is Thiemo, echtgenoot van Marloes. In onze praktijk ben ik werkzaam als officemanager. Ik houd mij vooral bezig met de administratie, de boekhouding en de externe contacten.

Mocht je naar de praktijk bellen dan kun je mij aan de lijn krijgen. Voor het maken en/of verzetten van afspraken kun je prima bij mij terecht. Heb je inhoudelijke vragen wat betreft de zwangerschap dan zal ik je doorverwijzen naar de dienstdoende verloskundige.

Daarnaast heb ik de zorg voor onze twee jongste kinderen die door het afwisselende werk van Marloes toch de zekerheid hebben dat er voor en na schooltijd altijd iemand voor hun thuis is.