Marloes

verloskundige / echoscopist

Marloes Bras – van der Jagt

Hallo ik ben Marloes Bras en ben verloskundige en echoscopist van Verloskundige praktijk Stiens. Samen met mijn man Thiemo zijn wij in 2005 de praktijk gestart. De eerste 9 maanden heb ik continu dienst gehad en daarbij alles samen opgezet. Van niets..naar wat het nu is: Verloskundigepraktijk Stiens e/o.

Ik ben gediplomeerd verloskundige vanaf 2004. Voor die tijd heb ik als verpleegkundige gewerkt op de kraamafdeling en de verloskamers in ziekenhuis de Gelderse Vallei te Ede. Daar heb ik de specialisatie obstetrie en gynaecologie gevolgd en afgerond.

Al jong ben ik in het huwelijksbootje gestapt en Thiemo en ik hebben 5 geweldige kinderen.

Geessien

verloskundige

Geessien van Dijk

Mijn naam is Geessien van Dijk en ben verloskundige bij Verloskundige praktijk Stiens e/o. In 2015 heb ik mijn verloskundediploma behaald in België en ben ik na mijn studie gaan werken bij deze praktijk. Ik ben in Friesland opgegroeid en heb tijdens mijn studie een aantal jaren met veel plezier in België gewoond. Momenteel woon ik samen met mijn vriend in Stiens en vind ik het toch wel weer een gevoel van thuiskomen nu ik werkzaam ben in dit gebied. Ik vind het een voorrecht om als verloskundige te mogen werken en zwangere vrouwen en hun partners te mogen begeleiden op zo’n bijzonder moment in hun leven. Elke bevalling is een unieke gebeurtenis en ik vind het bijzonder dat ik hierbij aanwezig mag zijn. Het is mijn drijfveer om zwangere vrouwen zo goed mogelijk te begeleiden tijdens hun zwangerschap en bevalling, daarom vind ik de visie van de Verloskundige praktijk zo mooi: “volwaardige zorg bieden op een kleinschalige en persoonlijke wijze”.

Hanna

verloskundige

Hanna Salverda

Mijn naam is Hanna Salverda en ik ben verloskundige bij Verloskundige praktijk Stiens e/o. In 2016 heb ik mijn diploma behaald aan de Verloskunde Academie in Groningen, een stad waar ik erg fijn gewoond heb. Tijdens mijn studie heb ik met plezier stage gelopen in deze praktijk en ik ben dan ook enthousiast om hier nu aan het werk te gaan en weer terug te komen in Friesland waar ik ben opgegroeid. De geboorte van een kind is een bijzondere en indrukwekkende ervaring, als verloskundige altijd weer een voorrecht om daarbij aanwezig te mogen zijn. Ik zie het als uitdaging om de zwangere en haar partner voor, tijdens en na deze unieke gebeurtenis zorg te bieden op een manier die het beste bij hen past.

Thiemo

Officemanager

Thiemo Bras

Ik zal mij ook even voorstellen, mijn naam is Thiemo, echtgenoot van Marloes. In onze praktijk ben ik werkzaam als officemanager. Ik houd mij vooral bezig met de administratie, de boekhouding en de externe contacten.

Mocht je naar de praktijk bellen dan kun je mij aan de lijn krijgen. Voor het maken en/of verzetten van afspraken kun je prima bij mij terecht. Heb je inhoudelijke vragen wat betreft de zwangerschap dan zal ik je doorverwijzen naar de dienstdoende verloskundige.

Daarnaast heb ik de zorg voor onze vijf kinderen die door het afwisselende werk van Marloes toch de zekerheid hebben dat er tussen schooltijd altijd iemand voor hun thuis is.