Marloes

verloskundige / echoscopist
(BIG-nr: 39035890503)

Marloes Bras – van der Jagt

Hallo ik ben Marloes Bras en ben verloskundige en echoscopist van Verloskundige praktijk Stiens. Samen met mijn man Thiemo zijn wij in 2005 de praktijk gestart. De eerste 9 maanden heb ik continu dienst gehad en daarbij alles samen opgezet. Van niets..naar wat het nu is: Verloskundigepraktijk Stiens e/o.

Ik ben gediplomeerd verloskundige vanaf 2004. Voor die tijd heb ik als verpleegkundige gewerkt op de kraamafdeling en de verloskamers in ziekenhuis de Gelderse Vallei te Ede. Daar heb ik de specialisatie obstetrie en gynaecologie gevolgd en afgerond.

Al jong ben ik in het huwelijksbootje gestapt en Thiemo en ik hebben 5 geweldige kinderen.

Hanna

verloskundige / echoscopist
(BIG-nr: 19922032603)

Hanna Salverda

Mijn naam is Hanna Salverda en ik ben verloskundige bij Verloskundige praktijk Stiens e/o. In 2016 heb ik mijn diploma behaald aan de Verloskunde Academie in Groningen, een stad waar ik erg fijn gewoond heb. Tijdens mijn studie heb ik met plezier stage gelopen in deze praktijk en ik ben dan ook enthousiast om hier nu aan het werk te gaan en weer terug te komen in Friesland waar ik ben opgegroeid. De geboorte van een kind is een bijzondere en indrukwekkende ervaring, als verloskundige altijd weer een voorrecht om daarbij aanwezig te mogen zijn. Ik zie het als uitdaging om de zwangere en haar partner voor, tijdens en na deze unieke gebeurtenis zorg te bieden op een manier die het beste bij hen past.

Ilse

verloskundige
(BIG-nr: 59924260703)

Ilse van Klaveren

Mijn naam is Ilse en ik ben verloskundige bij Verloskundige praktijk Stiens e/o. In juni 2018 heb ik in België mijn diploma behaald. Tijdens mijn studie heb ik met veel plezier stage gelopen in deze praktijk en was het erg leuk dat ik direct na mijn opleiding hier aan het werk kon gaan. Als verloskundige ben je betrokken bij een hele bijzondere periode in iemands leven. Elke zwangerschap en bevalling is uniek en ik vind het erg bijzonder om een zwangere en haar partner deze periode mee op te volgen. Daarbij is het dan ook altijd weer een uitdaging en een mooie gebeurtenis om bij de bevalling aanwezig te mogen zijn en het gezin te laten terug kijken op  dit speciale moment in hun leven.

Iris

verloskundige
(BIG-nr: 49925127803)

Iris Lieffering

Mijn naam is Iris Lieffering en ik ben verloskundige bij Verloskundige praktijk Stiens e/o. In 2018 heb ik mijn diploma behaald aan de Verloskunde Academie in Groningen. Tijdens mijn studie heb ik hier met veel plezier gewoond. Ondanks deze fijne tijd in Groningen kijk ik er naar uit om in Stiens te gaan werken. Terug naar Friesland, de plek waar ik ben geboren en opgegroeid. Verloskundige zijn is een uniek beroep waarbij een zwangerschap en bevalling een bijzondere ervaring is. Dat ik deze ervaringen mag begeleiden zie ik als een grote eer. Ik vind het belangrijk om deze indrukwekkende ervaringen zo goed mogelijk te laten aansluiten op de zorg die bij de zwangere en partner past

Thiemo

Officemanager

Thiemo Bras

Ik zal mij ook even voorstellen, mijn naam is Thiemo, echtgenoot van Marloes. In onze praktijk ben ik werkzaam als officemanager. Ik houd mij vooral bezig met de administratie, de boekhouding en de externe contacten.

Mocht je naar de praktijk bellen dan kun je mij aan de lijn krijgen. Voor het maken en/of verzetten van afspraken kun je prima bij mij terecht. Heb je inhoudelijke vragen wat betreft de zwangerschap dan zal ik je doorverwijzen naar de dienstdoende verloskundige.

Daarnaast heb ik de zorg voor onze vijf kinderen die door het afwisselende werk van Marloes toch de zekerheid hebben dat er tussen schooltijd altijd iemand voor hun thuis is.