Marloes

verloskundige / echoscopist
(BIG-nr: 39035890503)

Marloes Bras – van der Jagt

Hallo ik ben Marloes Bras en ben verloskundige en echoscopist van Verloskundige praktijk Stiens. Samen met mijn man Thiemo zijn wij in 2005 de praktijk gestart. De eerste 9 maanden heb ik continu dienst gehad en daarbij alles samen opgezet. Van niets..naar wat het nu is: Verloskundigepraktijk Stiens e/o.

Ik ben gediplomeerd verloskundige vanaf 2004. Voor die tijd heb ik als verpleegkundige gewerkt op de kraamafdeling en de verloskamers in ziekenhuis de Gelderse Vallei te Ede. Daar heb ik de specialisatie obstetrie en gynaecologie gevolgd en afgerond.

Al jong ben ik in het huwelijksbootje gestapt en Thiemo en ik hebben 5 geweldige kinderen.

Ilse

verloskundige / echoscopist
(BIG-nr: 59924260703)

Ilse van Klaveren

Mijn naam is Ilse en ik ben verloskundige bij Verloskundige praktijk Stiens e/o. In juni 2018 heb ik in België mijn diploma behaald. Tijdens mijn studie heb ik met veel plezier stage gelopen in deze praktijk en was het erg leuk dat ik direct na mijn opleiding hier aan het werk kon gaan. Als verloskundige ben je betrokken bij een hele bijzondere periode in iemands leven. Elke zwangerschap en bevalling is uniek en ik vind het erg bijzonder om een zwangere en haar partner deze periode mee op te volgen. Daarbij is het dan ook altijd weer een uitdaging en een mooie gebeurtenis om bij de bevalling aanwezig te mogen zijn en het gezin te laten terug kijken op  dit speciale moment in hun leven.

Welmoed

verloskundige 
(BIG-nr: 19928394903)

Welmoed van der Weide

Mijn naam is Welmoed van der Weide en ik ben verloskundige bij Verloskundige praktijk Stiens e/o. Tijdens mijn middelbare schoolperiode stond voor mij al vast dat ik verloskundige wilde worden. In september 2020 heb ik dan eindelijk mijn diploma behaald. Tijdens mijn opleiding heb ik meerdere keren met veel plezier stage gelopen in deze praktijk. Toen er een plekje vrij kwam kon ik daarom ook niet wachten om te solliciteren. Verloskunde is een prachtig vak met een grote variatie. Ik vind het speciaal om de zwangerschap, de bevalling en de kraamperiode te mogen begeleiden. Iedere keer is weer uniek! Mijn doel is om een positieve bijdrage te leveren aan een voor de zwangere en haar partner passende manier van toewerken naar het unieke moment van de geboorte van hun kindje!

Thiemo

Officemanager

Thiemo Bras

Ik zal mij ook even voorstellen, mijn naam is Thiemo, echtgenoot van Marloes. In onze praktijk ben ik werkzaam als officemanager. Ik houd mij vooral bezig met de administratie, de boekhouding en de externe contacten.

Mocht je naar de praktijk bellen dan kun je mij aan de lijn krijgen. Voor het maken en/of verzetten van afspraken kun je prima bij mij terecht. Heb je inhoudelijke vragen wat betreft de zwangerschap dan zal ik je doorverwijzen naar de dienstdoende verloskundige.

Daarnaast heb ik de zorg voor onze vijf kinderen die door het afwisselende werk van Marloes toch de zekerheid hebben dat er tussen schooltijd altijd iemand voor hun thuis is.