Nieuws

Lieve papa’s en mama’s (in spé),

Mijn naam is Anika van der Wal (20 jaar), geboren en getogen in Leeuwarden en ben tweedejaars verloskundige in opleiding. Vanaf 18 februari kom ik 4 weken stagelopen in Verloskundige praktijk Stiens en omgeving. Vanaf 10 juni zal ik weer terugkomen voor 4 weken. Ik kijk ernaar uit om veel te leren tijdens deze stageperiodes en om jullie persoonlijk beter te leren kennen. Ik heb al enkele andere stages gelopen in o.a. Utrecht (Diakonessenhuis) en Drachten (Nij Smellinghe). Naast het studeren van dit pracht beroep houd ik van schaatsen, fotograferen en ontwikkelingsreizen maken. Je kan mij wakker maken voor snert, een tosti of chocolade…én een bevalling natuurlijk;) Jullie kunnen mij tegen komen tijdens spreekuur, bevalling of kraamtijd. Gezien ik lerende ben, zou ik hierbij graag aanwezig willen zijn. Mochten jullie hier bezwaar tegen hebben of dit onprettig vinden, geef dit dan altijd aan bij de verloskundige. Ik zie ernaar uit om jullie én de kleine te ontmoeten!

Tot snel,

Liefs Anika
Bekijk artikel op Facebook