Nieuws

Lieve (toekomstige) ouders,
Mijn naam is Welmoed van der Weide, 21 jaar jong, wonend in Hantum en een derdejaars verloskundige in opleiding. Vanaf 14 oktober t/m 23 november mag ik stage lopen in Verloskundige Praktijk Stiens e/o. Dit is voor mij geen onbekend terrein, aangezien ik hier vorig schooljaar ook al acht weken stage heb gelopen. Dit is mij zo ontzettend goed bevallen, dat ik heel blij ben dat ik nogmaals mag komen! 😉 Naast mijn thuisverloskunde stage-ervaring heb ik ook stage gelopen in o.a. het Slingeland ziekenhuis in Doetinchem en het Antonius ziekenhuis in Sneek. Jullie kunnen mij deze zes weken tegenkomen tijdens het spreekuur, de bevalling of de kraamvisites. Mochten jullie het onprettig vinden dat ik hier bij ben, geef dit dan altijd aan bij de desbetreffende verloskundige. Dit is geen enkel probleem!
Ik heb er heel veel zin in en hoop dat ik mijn enthousiasme voor dit bijzondere beroep aan jullie over mag brengen!
Groeten, Welmoed
Bekijk artikel op Facebook