Nieuws


Nieuwe collega

Vanaf 1 november 2018 wordt ons team versterkt door een nieuwe collega.
Zij stelt zich zelf even voor:

Mijn naam is Iris Lieffering en ik ben verloskundige bij Verloskundige praktijk Stiens e/o. In 2018 heb ik mijn diploma behaald aan de Verloskunde Academie in Groningen. Tijdens mijn studie heb ik hier met veel plezier gewoond. Ondanks deze fijne tijd in Groningen kijk ik er naar uit om in Stiens te gaan werken. Terug naar Friesland, de plek waar ik ben geboren en opgegroeid. Verloskundige zijn is een uniek beroep waarbij een zwangerschap en bevalling een bijzondere ervaring is. Dat ik deze ervaringen mag begeleiden zie ik als een grote eer. Ik vind het belangrijk om deze indrukwekkende ervaringen zo goed mogelijk te laten aansluiten op de zorg die bij de zwangere en partner past
Bekijk artikel op Facebook