Jubileum, Verloskundige praktijk Stiens 12,5 jaar!

1 december 2017 is een heugelijke dag. Wij willen iedereen bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons als verloskundige praktijk de afgelopen 12,5 jaar. Dit vieren we, samen met de pasgeborenen die uitgenodigd zijn, op ons feestelijk mamacafé.

1 juni 2005 werd verloskundige praktijk Stiens e/o geopend, de eerste thuisbevalling was 5 dagen daarna op 6 juni. De praktijk begon aan huis waar we in drie weken tijd een thuispraktijk gebouwd hebben. In 2011 groeiden we door naar het Gezondheidscentrum aan de Griene Leane 5 te Stiens waar we meer plaats hadden om mensen ook in een echo ruimte te ontvangen. In 2008 heeft Marloes de opleiding voor basis echografie gevolgd net als Geessien afgelopen jaar.

Marloes heeft daarna in 2013 haar master medische echografie succesvol afgerond om o.a. de 20 weken echo’s te kunnen doen. Haar echtgenoot Thiemo, werkt vanaf het begin als manager in de praktijk, hij regelt alle externe contacten, telefonie en de boekhouding.

Verloskundige praktijk Stiens, een mooie praktijk die actief is op het sociale vlak en vaak activiteiten organiseert waaronder het mama café waar wij met onze huisfotograaf altijd een professionele foto-shoot cadeau doen met moeder en kind. Ook is er het zwangerencafé waarbij er prenatale voorlichting wordt gegeven, samen met fysiotherapie en de kraamzorg in het centrum.

In januari is Hanna bij ons gestart als verloskundige om continuïteit van zorg te kunnen blijven geven. Samen vormen wij een gezellig en warm team die de geboortezorg hoog in het vaandel heeft.

Waar staan wij voor

Kwalitatief goede geboorte zorg van begin tot eind en preconceptie zorg tot aan de overgang van de vrouw. Alle echo’s worden zelfstandig in de praktijk gemaakt. Verder hebben we een nauwe samenwerking met de gynaecologen in het MCL, welke ervoor zorgt dat er goede risico inschatting plaatsvindt.

“Wij zijn ervan overtuigd dat iedere geboorte weer een wonder is en op basis daarvan werken wij. Het is erg bijzonder om tijdens dit mooie, intieme moment aanwezig te zijn. “

We hopen nog veel baby’s te mogen verwelkomen in de komende jaren, want hier ligt ons hart. Samen met alle inwoners van de nu nog vier Middelsee gemeenten, willen wij doorgaan, op naar de 25 jaar.

Marloes & Thiemo, Geessien en Hanna

Ps. Je vindt ons ook op Facebook voor foto’s door de jaren heen.